...

Wat kost een bikefitting?

bikefit

Je hebt al een fiets en wil deze aangepast zien?

We doen een lichaams- en fietsmeting en op basis hiervan maken we een analyse. We stellen je huidige fiets optimaal af. Afstelling  van 1 fiets en schoenplaatjes van 2 paar schoenen is inbegrepen. Bij de nabespreking vertellen we welke aanpassingen eventueel mogelijk zijn om een nog betere afstelling te verkrijgen (keuze stuurpen, zadel, …)
+ gratis service via mail voor maatbepaling nieuwe aankoop fiets tot max 5 jaar na bikefit voor een zelfde soort fiets.

Duur:
+/- 2u30 tot 3u

Totaalprijs:
215 euro

Zelfde moment extra fiets = 20 euro korting
95 ipv 115 euro

bikefit

nieuwe fiets

Je wil een nieuwe fiets aankopen en wil daarbij advies op maat?

Het is een goeie zet om je eerst te laten opmeten. Dan kan je met ons fietsadvies de fiets met beste geometrie, aangepast aan jouw lichaam, aankopen. Wij stellen je nieuwe fiets bij terugkomst perfect af. Afstelling schoenplaatjes van 2 paar schoenen is inbegrepen.

Duur:
Max 2u + 1u30 bij terugkomst

Totaalprijs:
215 euro

bikefit

(Elektrische) stadsfiets of
speedpedelec

Je wil graag comfortabel rijden en zoveel mogelijk genieten van je ritten met je (elektrische)
stadsfiets? Of je wil zo efficiënt mogelijk en klachtenvrij met je speedpedelec op je
bestemming aankomen? Hier bieden we ook een bikefit voor aan, zonder afstelling van
schoenplaatjes.

Duur:
ongeveer 1u30 tot 2u

Totaalprijs:
135 euro

onze werking

Bij terugkerende klachten kan je tot 6 maanden na de meting terugkomen voor een check-up. Denk eraan dat je lichaam 6 tot 8 weken moet wennen aan een nieuwe positie bij 1 rit per week.

Een lichaamsmeting blijft 5 jaar geldig en gedurende die periode bieden we een gratis service om je via mail met fietsadvies bij te staan bij de aankoop van een nieuwe fiets. Je moet zelf je verslag met meetgegevens bewaren en als bijlage verzenden bij eventuele vragen.

Voor jeugd (-18 jaar) zijn er speciale voorwaarden van toepassing, op aanvraag. We doen graag een extra inspanning om hen in volle groei blessurevrij te laten presteren met een extra lange gratis opvolging gedurende 1 jaar, inclusief een 2de groeimeting!

meer info

extra fiets:

De afstelling van een extra fiets kan tegen een meerprijs van 95 euro wanneer deze op het moment van meting wordt meegebracht. Dit wordt 115 euro als de afstelling op een ander moment dan de dag van de meting doorgaat. Met meetverslag is dit geldig tot maximaal 5 jaar na de meting. Reken op 1,5u tot 2u extra, afhankelijk van de nodige afstellingen.

Geef tijdig door met hoeveel fietsen je wenst te komen zodat we voldoende tijd kunnen inplannen. We werken enkel op afspraak om iedere fietser de aandacht te kunnen geven die hij/zij nodig heeft.

Schoenplaatjes

Je wil je huidige schoenplaatjes vervangen of hebt nieuwe fietsschoenen en wil de plaatjes correct geplaatst hebben? Dat kan na afspraak en als je al een fietsmeting hebt laten uitvoeren bij ons. Kom met je fiets en fietskledij langs om ze ineens te testen op de smarttrainer. Dit moet dynamisch gebeuren. Prijs: 50 euro per uur. Reken op ongeveer 30 à 40min voor 1 paar schoenen (+-25 euro), en 10 à 15min per extra paar schoenen (15 euro).

Betalingen:

Contant (cash) of via Belgische bankapp op GSM (QR code scannen of Payconiq)

Geen bancontact (of pinpas), geen Nederlandse Tikkie, geen Nederlandse QR code via bankapps

Bij NIET afmelden 24u op voorhand en NIET opdagen rekenen we een forfait aan van 100 euro. Dit voor de gereserveerde tijd minimaal te compenseren.

Meebrengen bij meting:

  • Fiets in propere staat, zonder zadeltasje
  • Fietsschoenen (propere sokken aub), schoenplaatjes zandvrij
  • Fietskledij met korte mouw of onderhemdje zonder mouw (eventueel al aandoen op voorhand, omkleden is mogelijk)
  • Handdoek (tijdens het losfietsen – opwarming en testing op wattages)
 
 

Interesse?

Contacteer mij voor verdere toelichtingen en info
of maak onmiddellijk een afspraak