...
fietstochten

Fietstochten

Fietstochten

Wil je een fietstocht laten uitstippelen, of je voor een dag- of avondtocht laten gidsen? Dit kan zowel individueel als in gezelschap. Ook meerdaagse (fiets)tochten behoren tot de mogelijkheden.

Geert heeft al meer dan 10 jaar het diploma van reisbegeleider erkend door Toerisme Vlaanderen, en heeft voor Joker avontuurlijke (trekking)reizen begeleid over de hele wereld. Jaarlijks volgt hij bijscholingen, waaronder EHBO, om up-to-date te blijven. Hiernaast heeft Geert nog een opleiding fietsenmaker gevolgd en kan hij zijn technische mannetje staan voor de meest voor de hand liggende problemen aan de fiets.

Routebouwer

Geert heeft al 100-den fietsroutes gemaakt en kan voor jou een fijne rit uitstippelen voor ieder type
fiets. Je verkrijgt een .GPX-bestand waarmee je met je fiets GPS de route zelfstandig kan rijden. Dit kan op verschillende locaties zijn maar zijn specialiteit ligt in het Nationaal Park Hoge Kempen en het
Maasland. 

Begeleiding dagtochten

Je kan Geert inhuren voor een rit waarbij hij zelf een route heeft uitgestippeld of gewoon als gids en begeleider. Dit kan zowel met de racefiets of MTB zijn.

Zoek je een plaatselijke gids die de Duinengordel en/of het Nationaal Park Hoge Kempen goed kent dan ben je aan het juiste adres bij het meetcentrum.

Dit kunnen korte pittige ritten, de mooiste lokale single tracks verkennen of zelfs
marathontochten zijn. De prijs is afhankelijk van het programma, offerte op aanvraag.

Meerdaagse
tochten

Meerdaagse tochten begeleiden gebeurt enkel in samenwerking met een erkende reisorganisatie.

Meer info op aanvraag.

Interesse?

Contacteer mij voor verdere toelichtingen en info
of maak onmiddellijk een afspraak